Hoe je als ondernemer stiekem wel eens denkt

Verkoopklaar voor de maximale waarde

Binnen 5 jaar je bedrijf verkopen? Maak jezelf en je bedrijf nú al verkoopklaar. Daarmee maximaliseer je de waarde van je bedrijf en vergroot je de kans op een succesvolle deal. M-Ready geeft inzicht, adviseert en regisseert het traject. Tot ná de deal.

Wat ben je waard?

Welke zaken in de boekhouding, verkoopcijfers, organisatiestructuur én het businessmodel hebben invloed op de waarde? En hoe kun je deze zaken zo organiseren dat dit een positief effect heeft op hoe een koper of investeerder kijkt naar de waarde van het bedrijf?

Maximaliseer de waarde

Als je weet hoe een koper kijkt naar jouw bedrijf (krachten én risico’s) dan kun je die zaken gaan optimaliseren. Door planmatig en doelgericht bezig te gaan met het optimalisatieproces, creëer je bijna vanzelf de maximale waarde voor jouw bedrijf.

Contact

Wil je meer weten over het verkoopklaar maken je bedrijf? Of wil je graag in gesprek om de mogelijkheden met ons te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor een (telefonische) afspraak.

Neem contact op

Wil je meer weten over de route naar een succesvolle verkoop? Maak dan een afspraak.
Maarten van Druten → m.vandruten@m-ready.nl → 06 – 54 21 34 57
Erik Bretveld → e.bretveld@m-ready.nl → 06 – 55 79 23 33