M-Ready

Maak jouw bedrijf meer waard

Door onder andere de toename aan kapitaalverstrekkers, lage rente en interesse in de (Nederlandse) MKB-markt komt de overnamemarkt flink in beweging. Anderzijds zijn investeerders actief op zoek naar aantrekkelijke overnames en zijn bereid om aantrekkelijk hoge multiples te betalen. 

Waardevermeerdering

Zoals hierboven benoemd stimuleren de lage rente en toenemende kapitaalverstrekkers de overnameprijzen. Dus niet alleen kun je door een belang in jou bedrijf te verkopen groeien, maar ontvang je er ook nog eens een mooi bedrag voor. De ondernemer die hiervoor kiest, zal naar alle waarschijnlijk ook kiezen voor groei en waardevermeerdering. Zo kan de partij aan wie je een belang verkoopt, helpen met groei, productinnovatie, internationalisatie en marktexpansie.

Bedrijfsontwikkeling

Jij als DGA kent jouw product, leveranciers en klantenkring en beschikt over de nodige ondernemerservaring en een capabele, complementaire investeringsmaatschappij kan je met kapitaal, ervaring en kennis helpen om nieuwe markten aan te boren. De ondernemer die wil ontwikkelen heeft hier genoeg mogelijkheid toe. De rente is laag en investeerders staan te trappelen om in te stappen. Dit maakt jouw onderneming op den duur ook weer aantrekkelijker voor toekomstige/latere investeerders.

Neem contact op

Succesvol jouw bedrijf verkopen, begint hier. Door jouw bedrijf verkoopklaar te maken, met behulp van M-Ready.nl, creeer je tussen de 10 en 30 procent meer bedrijfswaarde. Stap voor stap helpen wij u bij dit proces. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wil je meer weten over de route naar een succesvolle verkoop? Maak dan een afspraak.
Maarten van Druten → m.vandruten@m-ready.nl → 06 – 54 21 34 57
Erik Bretveld → e.bretveld@m-ready.nl → 06 – 55 79 23 33