M-Ready

Maak jezelf en jouw bedrijf verkoopklaar

Wil je binnen 5 jaar je bedrijf verkopen? Maak jezelf en je onderneming verkoopklaar via M-Ready en maximaliseer de waarde van je bedrijf. Wij geven inzicht en adviseren je tijdens het verkooptraject. Hiermee vergroot je de kans op een succesvolle deal.

Hoe wij te werk gaan

Wij houden het graag eenvoudig. Bekijk hieronder ons stappenplan.

Stap 1) Bedrijfsscan We starten met een bedrijfsscan. We kijken onder meer naar de krachten van je bedrijf, het huidige en toekomstige businessmodel, de financiën, de bedrijfswaarde en naar de optimalisatiezaken om de waarde te maximaliseren.

Stap 2) Advies & Actieplan Vervolgens maken we een plan van aanpak voor de komende 12-18 maanden. In dit plan laten we concreet zien wat en hoe er verbeterd kan worden én wat de effecten daarvan zijn op de waarde en verkoopbaarheid.

Stap 3) Optimalisatieperiode Daarna begeleiden en adviseren we jou gedurende 12 maanden als een soort rechterhand. Hiermee zorgen we ervoor dat jij het bedrijf succesvol draaiende houdt en ondersteund wordt in dit voorbereidende verkooptraject.

Stap 4) Start verkooptraject Daarna gaan we het formele verkooptraject starten. Dit doen wij samen met Marktlink Fusies & Overnames. Zij gaan kopers en/of investeerders actief benaderen en begeleiden de verkooptransactie tot en met de notaris aan toe.

Stap 5) Toekomstplan Tijdens dit traject maken we samen ook een ‘persoonlijk‘ toekomstplan. Wat ga je doen na de verkoop? Binnen ons netwerk zitten veel financieel (vermogens)experts en investeringsplatformen.

Neem contact op

Wil je meer weten over de route naar een succesvolle verkoop? Maak dan een afspraak.
Maarten van Druten → m.vandruten@m-ready.nl → 06 – 54 21 34 57
Erik Bretveld → e.bretveld@m-ready.nl → 06 – 55 79 23 33