M-Ready

Is mijn bedrijf verkoopklaar?

Heb je de beslissing genomen om jouw bedrijf te verkopen? Dan sta je voor belangrijke keuzes. Je krijgt immers maar één kans om het goed te doen. M-Ready helpt je daarom heel erg graag jouw bedrijf verkoopklaar te maken.

Jouw bedrijf verkoopklaar maken

Er kunnen veel redenen zijn waarom jij jouw onderneming wilt verkopen. Zo kan het zijn dat jouw pensioen in zicht komt, of dat je jouw bedrijf (gedeeltelijk) wilt omzetten in vermogen. Voordat een bedrijf echter klaar is voor de verkoop zullen er diverse voorbereidingen moeten worden gedaan. Wat ga je bijvoorbeeld doen met de voorraad? Wat is jouw onderneming waard en wat het kost het om jouw bedrijf verkoopklaar te maken? Onze specialisten geven graag antwoord.

Bedrijfswaarde maximaliseren

De ene ondernemer wil zo snel mogelijk verkopen, de ander wil nog één keer doorgroeien en dan verkopen. Wat jouw persoonlijke overweging ook is, het is tijd geworden om de koers aan te scherpen. Je kunt nú nog de waarde van jouw onderneming maximaliseren en in de komende jaren verzilveren. Door jouw onderneming verkoopklaar te maken, creëer je tussen de 10% en 30% meer waarde. De M&A adviseurs van M-Ready helpen je graag tijdens dit proces.

Informatie aanvragen

Steeds meer ondernemers willen, om diverse aangegeven redenen, dus hun bedrijf verkopen. Maar waar begin je? De overdracht van jouw bedrijf is namelijk een ingrijpende stap. Dit geldt zowel voor jou als jouw bedrijf. Wij staan je graag bij met het verkoopproces van jouw onderneming. Bereid je goed voor en maak jouw bedrijf dus écht verkoopklaar. Voor nu of over vijf jaar. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Neem contact op

Wil je meer weten over de route naar een succesvolle verkoop? Maak dan een afspraak.
Maarten van Druten → m.vandruten@m-ready.nl → 06 – 54 21 34 57
Erik Bretveld → e.bretveld@m-ready.nl → 06 – 55 79 23 33