M-Ready

Hoe ziet het verkooptraject eruit?

Je wilt jouw bedrijf succesvol verkopen. Begin dan niet te laat met de voorbereiding. Hierdoor kun je namelijk onnodig geld en waarde laten liggen. Een bedrijf verkopen is een proces wat verloopt in vaste stappen. M-Ready.nl helpt klanten bij het gehele proces. Om inzicht te geven hoe wij te werk gaan, hebben we stap voor stap een korte uitleg geschreven.

Stappenplan

  • Verkoopklaar

Is het tijd voor de volgende stap? Het is belangrijk om jouw bedrijf gereed te zetten tot het moment dat er een potentiële koper zicht aandient. Kijk naar jouw sterke punten, de financiële prestaties en prognoses.

  • Meerwaarde

Vervolgens creeer je meer waarde in jouw bedrijf. Dit zijn wel zaken die geoptimaliseerd en geïmplementeerd moeten worden om de waarde te maximaliseren. Hier moet je je wel in verdiepen en er dus tijd voor maken.

  • Businessmodel

Bekijk het huidige en toekomstige businessmodel. In dit plan van aanpak kijk je concreet wat en hoe er verbeterd kan worden en wat de effecten daarvan zijn op de waarde en de verkoopbaarheid.

  • Slimme timing

Wat is het juiste moment om te verkopen? De timing van de verkoop van jouw onderneming kan van grote invloed zijn op de overnameprijs die uiteindelijk betaald wordt. Hierbij helpen wij je heel graag.

  • 100% focus

Behoud tijdens het gehele verkoopproces de focus. Wat zijn de sterke punten van uw bedrijf? Wat zijn voor jou de belangrijkste criteria om jouw bedrijf te verkopen? Dit zorgt voor rust en duidelijkheid.

  • Masterplan

Met behulp van bovenstaande zaken maken we een masterplan om positief en productief te worden en te blijven. Hiermee zorgen we dat je jouw bedrijf succesvol draaiende houdt en ondersteund wordt in dit traject.

Contact

Succesvol jouw bedrijf verkopen, begint hier. Door jouw bedrijf verkoopklaar te maken, met behulp van M-Ready.nl, creeer je tussen de 10 en 30 procent meer bedrijfswaarde. Stap voor stap helpen wij u bij dit proces. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wil je meer weten over de route naar een succesvolle verkoop? Maak dan een afspraak.
Maarten van Druten → m.vandruten@m-ready.nl → 06 – 54 21 34 57
Erik Bretveld → e.bretveld@m-ready.nl → 06 – 55 79 23 33